Wat bezielt jou?

Is het niet fascinerend dat wij ons menszijn met elkaar delen en toch allemaal zo anders zijn? Ik koester die verschillen, want juist die maken dat we allemaal een unieke plek in het leven kunnen innemen. Een plek die is gebaseerd op het benutten van je innerlijke kracht-bronnen. Daarmee bedoel ik alles waar je zomaar vanzelf goed in bent, datgene waar je je van nature toe voelt aangetrokken en de levendigheid van je bezieling. Hiermee geef je je leven kleur en betekenis.

Het is echter niet altijd vanzelfsprekend om echt eigen te zijn. Misschien voel je het verlangen hiernaar wel, maar botst het tegelijkertijd met verwachtingen of druk die je jezelf oplegt of die je ervaart in je omgeving.

Leerweg Innerlijke Coach
Leerweg Innerlijke Coach
Leerweg Innerlijke Coach
Leerweg Innerlijke Coach

Waar loop je tegenaan?

  • Ik ben altijd aan het werk, maar ik voel mijn hart er niet in
  • ik raak vaak overspoeld door teveel prikkels
  • Welke richting wil ik uit in mijn leven?
  • Waarom voel ik me zo ontevreden, terwijl ik alles heb om gelukkig te zijn?
  • Ik zit vast in een patroon, en ik kom er zelf niet uit
  • ik wil graag mijn eigen keuzes maken in plaats van geleefd te worden door wat anderen van me verwachten

Maak een afspraak voor coaching, een reading of een van de trainingen. Als je wilt kijken we samen wat het beste past op dit moment.

Het is ook mogelijk om elkaar online (via Zoom) te ontmoeten.

Coaching Innerlijke Coach Utrecht
Coaching

De coaching richt zich op het (her)vinden van bezieling en het handen en voeten geven aan jouw wezenlijke potentie.

Alles in afstemming op jou als ‘reiziger’…

Reading

In een reading stem ik intuïtief af op jouw energieveld en ik geef woorden aan de informatie die ik waarneem. Het vertelt jouw verhaal vanuit een wezenlijk perspectief…

Innerlijke leerweg

Dit persoonlijk traject geeft richting en ondersteunt je in het bewust worden en benutten van jouw mogelijkheden om de inspiratie tot uitdrukking te brengen in je leven…