Inspiratiegroep

Leven met de Latifa

De Latifa is een oude meditatieve oefening. Het bestaat, net als het chakrasysteem uit energetische punten in het lichaam die je kunt openen.In de oefening beweeg je door zeven zijnskwaliteiten (innerlijke dimensies) die je onder de eindeloze stroom van gebeurtenissen en ervaringen in je leven kunt leggen. Deze zeven kwaliteiten zijn: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave / loslaten, liefde en in vrijheid willen. Tezamen vormen ze een weg die je helpt te kijken en leven met de ogen van je hart.

Latifa innerlijke coach utrecht
Latifa innerlijke coach utrecht

Latifa inspiratiegroep

Tijdens zeven online bijeenkomsten zullen we met elkaar de weg van de Latifa gaan. We starten met de meditatie gevolgd door een korte inleiding, waarna we naar ons leven kijken door de ogen van de kwaliteit die centraal staat tijdens die ochtend.

Zo open je de weg om bewust betekenis te geven aan wat er in jezelf en in je leven speelt, en hier op jouw manier uitdrukking aan te geven.

Tijd: de volgende groep zal begin 2024 starten. Data volgenCoaching Innerlijke Coach Utrecht
Coaching

De coaching richt zich op het (her)vinden van bezieling en het handen en voeten geven aan jouw wezenlijke potentie.

Alles in afstemming op jou als ‘reiziger’…

Innerlijke leerweg

Dit persoonlijk traject geeft richting en ondersteunt je in het bewust worden en benutten van jouw mogelijkheden om de inspiratie tot uitdrukking te brengen in je leven…