Coaching


De coaching richt zich op het (her) vinden van bezieling en helpt je handen en voeten geven aan jouw wezenlijke potentie.


Tijdens de ontmoeting wordt je uitgenodigd bewust aanwezig te zijn bij datgene wat er in je leeft, en dit met nieuwsgierigheid en mildheid te onderzoeken: waar ligt je kracht, wat belemmert je en welke verlangens ervaar je in jezelf?

Je wordt uitgedaagd om net voorbij je comfortzone te bewegen. Zo krijg je de impuls om een meer eigen richting te gaan in je leven, een richting die past bij jou en bij je mogelijkheden.


Coaching Innerlijke Coach Utrecht
Coaching Innerlijke Coach Utrecht
Innerlijke Coaching Coaching Utrecht
Innerlijke Coaching Coaching Utrecht

Hoe pakken we het aan?

Onder andere door (leer)gesprek, reading, geleide meditatie, aandachtsoefeningen, visualisatie, zelfonderzoek en het werken met (innerlijke) beelden.

We gebruiken werkvormen waarin je creativiteit wordt geprikkeld. Alles in afstemming op jou als ‘reiziger’.

De sessies worden aangevuld met praktische suggesties om opgedane inzichten te kunnen integreren en toepassen in je dagelijks leven.


Healing Innerlijke Coach
Healing

Een healing spreekt het gezonde, eigene en vitale in je aan.Het effect van een healing kan zijn dat je je meer ontspannen voelt, gemoedsrust vindt, je vitaler voelt…

Reading

In een reading stem ik intuïtief af op jouw energieveld en ik geef woorden aan de informatie die ik waarneem. Het vertelt jouw verhaal vanuit een wezenlijk perspectief…

Innerlijke leerweg

Dit persoonlijk traject geeft richting en ondersteunt je in het bewust worden en benutten van jouw mogelijkheden om de inspiratie tot uitdrukking te brengen in je leven…