Reading

Tijdens een reading stem ik intuïtief af op jouw energieveld en ik geef woorden aan de informatie die ik waarneem.

Een reading vertelt jouw verhaal vanuit een wezenlijk perspectief. Het gaat in op de kracht en potentie die deel uitmaken van wie je bent en het vertelt over de manier waarop je hier vorm aan geeft of kunt geven in je leven. Ook worden de barrières die je van binnenuit of van buitenaf tegenkomt benoemd.

De sessie helpt je naar de ervaringen in je leven te kijken als een mogelijkheid om te leren en er als mens door te groeien, voorbij elk oordeel. Dit kan een ondersteuning zijn bij het aanvaarden van de dingen die je moeilijk vindt en daarin te verzachten.

reading innerlijke coach
reading innerlijke coach

Voel je gezien

Reden om een afspraak te maken kan een specifieke vraag zijn, iets waar je steeds tegenaan loopt. Het kan ook zijn dat je naar helderheid verlangt in een periode van veel beroering.

Een reading heeft vaak het effect dat je je gezien voelt en dat dingen die je diep van binnen al weet bevestigd worden of een ander perspectief krijgen. Een reading kan je ook de ogen openen voor (onbewuste) ideeën of overtuigingen die je hebt over jezelf of over het leven en de manier waarop deze bepalend zijn voor je doen en laten.

Een reading kan onderdeel uitmaken van een coaching traject.

Coaching Innerlijke Coach Utrecht
Coaching

De coaching richt zich op het (her)vinden van bezieling en het handen en voeten geven aan jouw wezenlijke potentie.

Alles in afstemming op jou als ‘reiziger’…

Latifa innerlijke coach utrecht
Latifa

De Latifa is een oude meditatieve oefening. Het bestaat, net als het chakrasysteem uit energetische punten in het lichaam waarmee je contact kunt maken….