Individuele Leerweg

De individuele leerweg is een persoonlijk traject dat zich richt op het (her)vinden van inspiratie, en dat je ondersteunt in het bewust worden en benutten van jouw mogelijkheden om die inspiratie tot uitdrukking te brengen in je leven.

Het uitgangspunt van dit traject is het aanspreken van je vermogen om je eigen weg te kiezen van binnenuit. Je steeds minder te laten leiden door de omstandigheden in je leven of door wat anderen vinden. Verlangen en innerlijke kracht vormen hierin een samenspel: wat is het wat je werkelijk wilt en wat heb jij in huis om daar te komen?

Het eerste wordt omgezet in een persoonlijk leerthema, het laatste drukt zich uit in jouw unieke talent en in de kwaliteiten die deel uitmaken van je essentie.Je leert bewust en met mildheid om te gaan met tegenkrachten en valkuilen die je ontmoet.

Steeds word je uitgenodigd om je grenzen te verkennen en iets te verleggen. Zo ontstaat een ruimte waarbinnen wezenlijke verandering mogelijk wordt, dat wil zeggen – verandering die van binnen uit komt en bijdraagt aan authenticiteit.

kompas leerweg innerlijke coach
kompas leerweg innerlijke coach

De leerweg in beeld

De leerweg bestaat uit acht sessies die vijf kwartier duren. We volgen daarin de weg van de Latifa. Dit is een oude meditatieve oefening die een pad van zingeving aanreikt.

Bij het traject hoort een werkboek met teksten die je mogelijk inspireren en opdrachten die je helpen richting te houden en wat je hebt geleerd toe te passen en/of te verankeren in je leven.

De aanpak is uitnodigend en afgestemd op jou als mens met je mogelijkheden én je beperkingen. Aan het einde heb je een stevige aanzet gekregen om je leven vorm te geven vanuit authenticiteit.

De leerweg is ontstaan uit en geïnspireerd door de Pulsarvisie, ontwikkeld door Michaël Derkse.

Coaching Innerlijke Coach Utrecht
Coaching

De coaching richt zich op het (her)vinden van bezieling en het handen en voeten geven aan jouw wezenlijke potentie.

Alles in afstemming op jou als ‘reiziger’…

Latifa innerlijke coach utrecht
Latifa

De Latifa is een oude meditatieve oefening. Het bestaat, net als het chakrasysteem uit energetische punten in het lichaam waarmee je contact kunt maken….

Reading

In een reading stem ik intuïtief af op jouw energieveld en ik geef woorden aan de informatie die ik waarneem. Het vertelt jouw verhaal vanuit een wezenlijk perspectief…