Home wie is Anna?
Wie is Anna?

Anna Drenth (1957)
Soul coach.

‘Mijn bezieling in het werk komt voort uit liefde voor het leven en dat waar wij mensen door worden bewogen. Al vanaf mijn vroegste jeugd zoek ik naar betekenis van wat zich voordoet in mijn leven en in dat van anderen. Ik heb een groot vertrouwen in ons zelfhelend vermogen, en in de altijd aanwezig zijnde mogelijkheid om authentiek te zijn. Dat is het wat mij ten diepste raakt en wat ik aanspreek in mezelf en in anderen’.


Anna heeft een praktijk voor coaching en reading en geeft trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke en spirituele groei. Bezinning, meditatie en rituele momenten maken onderdeel uit van haar manier van werken. Haar werk wordt o.a. geïnspireerd door het intuïtieve energiewerk,  de Pulsar Visie en principes uit de tantra, zoals die aangereikt worden op het Centrum voor tantra. 

Zij was van 1990 tot 2008 docent op het CICO (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling) in Utrecht. Daar hield zij zich vooral bezig met de kwaliteitsontwikkeling van en het lesgeven in de readingopleiding.  
Daarnaast ontwikkelde en begeleidde zij cursussen en trainingen op het gebied van dromen, emotioneel lichaamswerk, vrouwenwerk en energiewerk. Het CICO werd in 2008 opgeheven. Zij geeft nog steeds les als senior docent Intuïtieve Ontwikkeling bij verschillende opleidingen in het land.

In de jaren 90 volgde zij trainingen bij het Centrum voor Tantra, waar zij ook in diverse groepen assisteerde. Sinds 2015 maakt zij deel uit van de Mysterieschool bij hetzelfde centrum.
Van 2001 tot 2004 volgde zij de Pulsar Academie, een 3-jarige opleiding voor mensen die willen leven en werken vanuit hun volledige potentieel. Ze maakte vier jaar deel uit van het Pulsar Gilde, de mystieke tak van het onderwijs waarin de Pulsar levensvisie centraal staat. 

Van 2010 tot 2013 nam Anna deel aan de trainingen The Art of Spiritual Guidance en The Archetypical Dimensions o.l.v. Atum O’Kane. Gebaseerd op kennis van oude contemplatieve tradities, en de inzichten in het collectief onbewuste en de archetypen zoals beschreven door C.G. Jung. 
Ze was leerling in het sjamanisme bij Donna Talking Leaves (1996-2001) en volgde diverse cursussen en trainingen op het gebied van dromen.
Als healer en reader werd zij opgeleid bij het CIO (Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling) in Utrecht (1983-1988).

 

CRKBO Docent

 
Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook