De stoffelijke wereld is een afspiegeling van energievibraties in fijnstoffelijke domeinen. Ervin Laszlo
Reading

Tijdens een reading stem ik intuïtief af op jouw energieveld en ik geef woorden aan de informatie die ik waarneem.

Een reading vertelt jouw verhaal vanuit een wezenlijk perspectief. Het gaat in op de kracht en potentie die deel uitmaken van wie je bent. en vertelt over hoe je hier vorm aan geeft of kunt geven in je leven. Ook worden de barrieres die je van binnenuit of van buitenaf tegenkomt benoemd.
De sessie helpt je naar de ervaringen in je leven te kijken als een mogelijkheid om te leren en er als mens door te groeien, voorbij elk oordeel. Dit kan een ondersteuning zijn bij het aanvaarden van de dingen die je moeilijk vindt en daarin te verzachten.
Reden om een afspraak te maken kan een specifieke vraag zijn, iets waar je steeds tegenaan loopt. Het kan ook zijn dat je naar helderheid verlangt in een periode van veel beroering.

Een reading heeft vaak het effect dat je je gezien voelt, en dat dingen die je diep van binnen al weet bevestigd worden of een ander perspectief krijgen. Een reading kan je ook de ogen openen voor (onbewuste) ideeën of overtuigingen die je hebt over jezelf of over het leven, en de manier waarop deze bepalend zijn voor je doen en laten.
Een reading kan onderdeel uitmaken van een coachingstraject.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om een afspraak te maken voor een reading

 
Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook