De stoffelijke wereld is een afspiegeling van energievibraties in fijnstoffelijke domeinen. Ervin Laszlo
Reading

Tijdens een reading stem ik mij intuïtief af op het energieveld van de gene die de reading ontvangt, en ik geef woorden aan de informatie die ik waarneem.

Een reading vertelt jouw verhaal vanuit het perspectief van je wezen. Vanuit dit gezichtspunt benader je het leven niet als een probleem waarvoor je oplossingen moet vinden. De reading helpt je naar de ervaringen in je leven te kijken als een mogelijkheid om te leren en er als mens door te groeien, voorbij elk oordeel. Dit kan je helpen bij het aanvaarden van de dingen die je moeilijk vindt en daarin te verzachten. Reden om een afspraak te maken kan een specifieke vraag zijn, iets waar je steeds tegenaan loopt. Het kan ook zijn dat je naar helderheid verlangt in een periode van veel beroering.

Een reading heeft vaak het effect dat dingen die je diep van binnen al weet bevestigd worden of een ander perspectief krijgen. Een reading kan je ook de ogen openen voor (onbewuste) ideeën of overtuigingen die je hebt over jezelf of over het leven, en de manier waarop deze bepalend zijn voor je doen en laten.
Een reading kan onderdeel uitmaken van een coachingstraject.

 
Hoofdmenu
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
inschrijfformulier
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook