Home
coachingopleiding voor readers

Vol bezieling kondig ik de nieuwe coachingopleiding Kracht en Zijn aan. Een opleiding voor afgestudeerde readers die mensen verder willen leren begeleiden! Maarten Haalboom van Omzin in Borne en ik zullen hier vorm aan gaan geven.

Regelmatig komt er vanuit een reading de vraag vanuit de readee: 'hoe kan ik de informatie die ik heb gekregen nu meer handen en voeten geven?', of vanuit de reader: 'hoe kan ik dieper met iemand ingaan op informatie die uit de reading naar voren komt?' 
Vanuit de behoefte van readers om mensen op een vakkundige manier verder te kunnen begeleiden is de opleiding Kracht en Zijn ontstaan.
De opleiding wordt in Borne gegeven, en gaat in oktober 2020 van start. 
Frequentie van lesdagen is ongeveer 1 dag per maand op zaterdag.

Je kunt je aanmelden voor een informatieve bijeenkomst om de sfeer te proeven en antwoord te krijgen op vragen die je hebt. 
Er is veel belangstelling voor, en behoefte aan een opleiding als deze. Tegelijkertijd horen we ook geluiden dat Borne zo ver weg is. We houden hier rekening mee in zoverre dat er één opleidingsdag in de maand is. Een deel van de praktijkbeoefening kun je in je eigen woonomgeving doen.

Informatiebijeenkomst: in Borne : datum volgt

De opleiding staat open voor readers die zijn afgestudeerd aan een readingopleiding in Nederland.

Op de website van Omzin vind je uitgebreide informatie. 

 

 

 

 


 
Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook