Home coaching van Binnenuit Bewogen

“Duurzame verandering ontstaat uit leren en komt dan ook van binnenuit. Zij is in overeenstemming met wie wij zijn. Zij kost geen energie maar geeft energie en brengt diepte en inspiratie in ons leven.” Michaël Derkse

van Binnenuit Bewogen
Ervaringen deelnemers IL

Ik heb de afgelopen 5 maanden bij Anna de individuele leerweg gevolgd.
Het is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest.
Anna loodst je op een bijzonder fijne wijze door je levensvraagstukken en problemen heen.
Iedere maand kom je een stukje dichterbij het antwoord op je leervraag.
Mijn “reis naar mezelf” heeft gemaakt, dat ik rustiger in het leven sta met veel wijsheid over wie ik werkelijk ben.

Dank Anna, voor een fantastische reis!

Monique de Nijs


Zonder plan en voor mijn gevoel stuurloos kwam ik bij je aan. Dat aankomen was een ware thuiskomst. Aan het eind van de sessie besloten we samen, dat ik bij jou aan de Individuele Leerweg zou beginnen, een traject dat je ondersteunt in ‘jouw reis naar Ithaka’*. Onder jou bezielende leiding gaf ik me steeds meer over aan dit fascinerende traject.

In de eerst volgende sessie haalde je een bijzonder waardevol beeld uit mijn biografie. Het was het beeld van de Mongoolse steppe; een land zonder wegen, paden of bewegwijzering alleen lucht en land. Op dat moment besefte ik nog niet hoe waardevol dit beeld voor mij was.
De leerweg liep verder langs dagelijkse ervaringen en belevenissen en zo nu en dan langs de steppe.
Maar het meest verassende van de Leerweg is toch wel dat ik eindigde ín mijn innerlijke Mongoolse steppe. (Nooit geweten dat je geen vliegticket hoeft te kopen om aan te komen in het land van je dromen!)
Het voelde aanvankelijk wel wat onwennig, want wat nu ? Daar zat ik nu in de leegte zonder paden, geen bewegwijzering, weids zicht. Nu kan ik zeggen wat een heerlijke plek; er is nog niets bekend, alles is (weer) open…vanuit deze plek kan het nieuwe in mijn leven weer ontstaan. En de Individuele Leerweg heeft me precies die ervaringen gegeven, waarmee ik vol vertrouwen stappen kan gaan zetten zonder dat ik daar een kaart of weg voor nodig heb.

Bedankt Anna voor deze fantastische reis !!!

Belinda de Bont

* zie het gedicht Ithaka

 
Ervaringen van deelnemers bb

Het gezamenlijk werken in dezelfde training en dat toch ieder zijn eigen leervraag had, was voor mij heel bijzonder en plezierig. Alle delen van mij kwamen aan bod, ik kon niet om mijzelf heen en dat was ook mijn bedoeling.

Lees meer ...

 


Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook