Home coaching coaching individuele leerweg

“Duurzame verandering ontstaat uit leren en komt dan ook van binnenuit. Zij is in overeenstemming met wie wij zijn. Zij kost geen energie maar geeft energie en brengt diepte en inspiratie in ons leven.” Michaël Derkse

Individuele Leerweg

 De individuele leerweg is een persoonlijk traject dat zich richt op het (her)vinden van inspiratie, en dat je ondersteunt in het bewust worden en benutten van jouw mogelijkheden om die inspiratie tot uitdrukking te brengen in je leven.

Het uitgangspunt van dit traject is het aanspreken van je vermogen om je eigen weg te kiezen van binnenuit. Je steeds minder te laten leiden door de omstandigheden in je leven of door wat anderen vinden. Verlangen en innerlijke kracht vormen hierin een samenspel: wat is het wat je werkelijk wilt en wat heb jij in huis om daar te komen?
Het eerste wordt omgezet in een persoonlijk leermotief, het laatste drukt zich uit in jouw unieke talent en in de kwaliteiten die deel uitmaken van je essentie.
Je leert bewust en met mildheid om te gaan met tegenkrachten en valkuilen die je ontmoet.
Steeds word je uitgenodigd om je grenzen te verkennen en iets te verleggen.
Zo ontstaat ruimte waarbinnen wezenlijke verandering mogelijk wordt, dat wil zeggen – verandering die van binnen uit komt en bijdraagt aan authenticiteit.

De leerweg bestaat uit acht sessies die anderhalf uur duren. We volgen daarin de weg van de Latifa. Dit is een oude meditatieve oefening die een weg van zingeving aangeeft. Daarbij krijg je een werkboek met teksten die je mogelijk inspireren en opdrachten die je helpen om wat je hebt geleerd toe te passen en/of te verankeren in je leven.
De aanpak is uitnodigend en afgestemd op jou als mens met je mogelijkheden en je beperkingen.
Aan het einde heb je een stevige aanzet gekregen om je leven vorm te geven vanuit authenticiteit.

De leerweg is ontstaan uit en geïnspireerd door de Pulsarvisie, ontwikkeld door Michaël Derkse.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

 


 

 
Hoofdmenu
home
coaching
reading & healing
reading
healing
leven met de Latifa
latifa inspiratiegroep
verlies en rouw
Stilstaan bij verlies
wie is Anna?
BLOG
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook