Home coaching coaching Coaching werkvorm

“Duurzame verandering ontstaat uit leren en komt dan ook van binnenuit. Zij is in overeenstemming met wie wij zijn. Zij kost geen energie maar geeft energie en brengt diepte en inspiratie in ons leven.” Michaël Derkse

Wat bezielt jou?

De coaching richt zich op het (her) vinden van bezieling in jouw leven, of dit nu gaat om vragen of thema’s die in je werk spelen, of dat deze zich uitdrukken in de privé sfeer.

 

In een ontmoeting word je uitgenodigd aanwezig te zijn bij datgene waar je tegenaan loopt, en te onderzoeken wat de betekenis is die het voor je heeft. Niet door te oordelen, maar door bewustzijn en mildheid ontstaat een ruimte waarbinnen wezenlijke verandering mogelijk wordt. We kijken hoe je de inzichten kunt verankeren in je dagelijks leven, zodat de verandering daadwerkelijk grond onder de voeten krijgt.
Soms is één sessie voldoende, meestal kom je meerdere keren. Soms één keer in de week, maar ook een of twee keer per jaar is mogelijk. In veel gevallen kiezen cliënten voor de individuele leerweg, die met acht bijeenkomsten een afgerond geheel vormt.
Werkvormen die worden gehanteerd zijn o.a.: (leer)gesprek, geleide meditatie, aandachtsoefeningen, visualisatie, zelfonderzoek, reading en werkvormen waarin je creativiteit wordt geprikkeld, alles in afstemming op jou als ‘reiziger’. De sessies worden aangevuld met praktische opdrachten om opgedane inzichten te kunnen integreren in je dagelijks leven.
Soms wordt een traject voorafgegaan door een reading.

 
Hoofdmenu
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
inschrijfformulier
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook