Home 12 Heilige Nachten
12 Heilige Nachten

in contact met innerlijke wijsheid
 

Leven of geleefd worden?

12 archetypenIn onze, vaak hectische manier van leven, is het een hele klus om niet meegesleept te worden in de waan van alledag. We vallen van de ene activiteit in de volgende en verliezen daarin regelmatig het contact met onze innerlijke wijsheid. 
De 12 Heilige Nachten geven ons een waardevolle leidraad om onze eigen richting te blijven gaan, waardoor niet de gebeurtenissen ons leven bepalen, maar de beweging die van binnenuit ontstaat. Ze bieden een context die ons helpt focus te blijven houden.

12 Heilige Nachten
De periode tussen 21 december en 6 januari is een bijzondere tijd. 
21 December komt de zon op zijn laagste punt, en beleven we de kortste dag en de langste nacht van het jaar.
De natuur heeft haar energie nu helemaal in zichzelf teruggetrokken. 
Drie dagen lang blijft de zon (schijnbaar) op dit laagste punt staan, daarna – op 24 december begint hij weer te klimmen en gaan de dagen lengen.

In deze tijd is de sluier tussen onze stoffelijke wereld en de kosmos het dunst. Dat geeft de periode iets magisch. We zijn meer verbonden met de kosmos, de Bron van het bestaan, dan in de rest van het jaar. 
De 12 Heilige Nachten vangen aan, en ieder van de Nachten brengt haar eigen boodschap of kwaliteit met zich mee als voorbode op het jaar dat komen gaat.

De jaargroep
Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan de jaargroep van de 12 Heilige Nachten. Tijdens dit jaar maken we gebruik van de wijsheid en energie die we hebben ontvangen tijdens de 12 Nachten.
De groep vormt een platform waarin we onszelf en de ander ontmoeten, elkaar een heldere en liefdevolle spiegel voorhouden, en al lerend onze richting scherp houden.

Wanneer: Er is op dit moment geen groep gepland.

 

 

 
Hoofdmenu
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
inschrijfformulier
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook