Home
Voorbij

Een dag over verlies en verandering
in het sfeervolle conferentieoord Samaya in Werkhoven

bosanemoon 2Verlies en verandering gaan hand in hand.
Verlieservaringen zijn momenten van overgang waarin je oog in oog staat met de vergankelijkheid. Het leven is niet meer zoals het was, je 'gewone' doen is verstoord en je laat vaak noodgedwongen iets achter je. De impact van een verlies kan nog heel lang aanhouden, en soms draag je het je leven lang met je mee. 

Als je een verlies hebt geleden en kunt aanvaarden wat je daarin ervaart, dan neem je jezelf mee in een open ruimte. Vanuit die openheid dient natuurlijke beweging zich aan.
Deze dag nodigt je uit om op liefdevolle wijze aandacht te geven aan jezelf en aan de ervaring van jouw verlies. Het is niet belangrijk wat de aard van het verlies is, en ook niet of het een recent verlies is, of dat het al lang(er) geleden in je leven kwam. 

Tijdens de dag werken we met rituelen, we mediteren, we zingen en worden toegezongen, we delen onze ervaringen, we worden verzorgd met een heerlijke lunch en gedragen door de prachtige locatie.

Wanneer: zaterdag 24 maart
Tijden: 10.30u - 17.00u
Kosten: € 87,50
Begeleiding: Ik geef deze dag samen met Karin Menken
Karin is ritueel begeleider en coach bij levenswendingen. Ook zingt zij luisterliedjes en ballades bij bijzondere levensmomenten.
Meer informatie over Karin? klik hier
Locatie: Conferentieoord Samaya in Werkhoven

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Hoofdmenu
Overig
contact
activiteiten kalender
tarieven
inschrijfformulier
Archief Nieuwsbrief
social media

linkedin2   facebook